Ohrabrujuće vesti za navijače Partizana, stižu stranci i stručni štab!

Predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović, potvrdio je da su svi igrači crno-belih negativni na virus Covid-19 i najavio neke ohrabrujuće vesti za navijače do kraja sledeće nedelje.

FOTO: KK Partizan NIS
On je istakao da je cilj kluba da što ranije u kompletnom sastavu nastavi pripreme za nastavak sezone.

- Želja kluba je da se nakon svih zakonskih procedura koje se tiču preventivnih mera, prvi tim i stručni štab kompletiraju i da što pre u kompletnom sastavu nastavimo sa pripremama za nastavak sezone. Svi prvotimci i članovi stručnog štaba su obavili neophodne testove i svi su bili negativni na koronavirus. Očekujemo da se do kraja nedelje naš stručni štab kompletira, dok verujemo da ćemo do kraja iduće nedelje uspeti da vratimo i sve igrače iz inostranstva - rekao je Mijailović za klupski sajt.

Mijailović je još jednom ponovio želju Partizana da se sezona završi na parketu.

- Kao što smo mnogo puta istakli do sada, prioritet za KK Partizan NIS je završetak sezone na parketu, uz bezbednost svih učesnika na terenu i oko terena. Na prethodnom sastanku ABA lige, većina klubova se na isti način izjasnila i mi se spremamo za nastavak sezone. Istovremeno, čekamo i odluke Evrolige o nastavku Evrokupa i Evrolige. Zbog toga smo doneli odluku da što je pre moguće okupimo tim i nastavimo sa radom u punom kapacitetu - dodao je prvi čovek KK Partizan.