Partizan u ponedeljak pali motore!

Konačno će se lopta zakotrljati na fudbalskim terenima! Posle skoro dva meseca fudbaleri će izaći na teren i početi sa treninzima.

FOTO: FK Partizan
Iz Partizana je stiglo zvanično saopštenje da će Savo Milošević u ponedeljak 4. maja izvršiti prvu prozivku nakon proglašenja epidemije korona virusa i od kada je prekinuta Superliga. Okupljanje je zakazano za 11 sati, a za sada je poznato da mediji neće prisustvovati početku rada crno-belih.

Od danas svi sportisti mogu da treniraju na otvorenom, nakon što je Vlada usvojila nove relaksirajuće mere u borbi protiv korona virusa.

Partizan je poslednju utakmicu pre prekida sezone odigrao 14. marta na Voždovcu, gde je pobedio domaće Zmajeve sa 2:1 golovima Šćekića i Matića. Na tabeli zauzima drugo mesto sa 11 bodova manje od Crvene zvezde, pa je odavno jasno da je izgubio šanse da se bori za titulu. Do kraja lige, crno-belima je ostalo da dočekaju Mladost i Čukarički, a gostovaće kod Spartaka u Subotici i u poslednjem kolu na Karađorđu protiv Vojvodine.

Sve karte u Humskoj će baciti na osvajanje Kupa Srbije, koji je Partizan uzimao četiri godine uzastopno. Crno-beli su se plasirali u četvrtfinale takmičenja, a tek treba da se žrebom odluče parovi te faze.