Partizan pregovara sa Zdjelarom, ali prvo izmirenje računa!

Uprava Fudbalskog kluba Partizan započela je proces pregovora sa svojim vezistom Sašom Zdjelarom u vezi sa novim ugovorom, saznaje,Mozzartsport.

FOTO: FK Partizan

Ostanak Zdjelara, mogao bi da bude jedan od prioriteta uprave crno-belih, koji žele da osiguraju svog vezistu do 2023. godine.

Kako im se aktuelna saradnja okončava naredne sezone, Zdjelar bi u narednom periodu mogao da dobija ponude od drugih zainteresovanih strana i eventualno dogovori uslove za prelazak u novi klub.

Takav scenario uprava Partizana želi da spreči, stoga su otpočeli proces u vezi sa novim ugovorom za dvadesetpetogodišnjeg zlatnog orlića koji je jedan od nosilaca igre crno-belih ove sezone.

Prepustio je tek nekolicinu utakmica i to u domaćem prvenstvu, odigrao svaki minut u Evropi, što je jasan pokazatelj njegovog udela i značaja u timu Sava Miloševića.

Novi ugovor doneo bi i povišicu Zdjelaru, te bi, prema informacijama Mozzartsporta on mogao da zarađuje više od 300.000 evra na godišnjem nivou i tako bi stao u red najplaćenijih igrača kluba. Prethodno, klub bi morao da sanira određena dugovanja prema njemu.

Nedavno je novi ugovor sa klubom potpisao štoper Bojan Ostojić, a crno-beli nastoje da okosnicu tima sačuvaju, te se tako novi ugovori spremaju za Nemanju Miletića i rezervnog golmana Nemanju Stevanovića.