Plej iz SAD se podsetio vremena u Partizanu: Najboljih nekoliko meseci u mom životu!

Tori Tomas jedan je od stranaca koji nisu ostavili trag u KK Partizan.

FOTO: KK Partizan NIS
Plejmejker iz SAD trenutno je član poljskog Košalina, a tokom karijere promenio je veliki broj klubova. Između ostalih, igrao je za Spartak Primorje, Pezaro, Le Man, Šole, Aris, ali period u Partizanu smatra najboljim zbog veličine kluba.

U razgovoru za poljske medije, 35-godišnji košarkaš se podsetio perioda u crno-belom dresu (2 i po meseca) i žali za propuštenom prilikom, na šta je uticala i povreda.

- Partizan? Najboljih nekoliko meseci u mom životu! Imao sam šansu da igram za klub iz Evrolige i tu sam šansu koristio do povrede. Igrač iz Hrvatske mi je nagazio na nogu u meču u Zagrebu. Bio mi je povređen zglob pa nisam igrao oko pet sedmica. Probao sam da se vratim što je pre moguće, ali oporavak nije dobro išao i sve se odužilo. Partizan nije mogao da čeka toliko dugo i odlučio je da dovede drugog igrača na mojoj poziciji. Nisam imao priliku da pokažem šta znam. Napustio sam Srbiju, bilo je bolno. Da sam ostao tamo i da mi je klub verovao, mislim da bih ostao na evroligaškom nivou. Bio sam u momentu karijere kada sam se još razvijao i postajao bolji igrač. Igrao sam mečeve u njihovim bojama, u nekima sam igrao dobro, i dalje imam video-materijale sa tih utakmica. Ali, izgubio sam samopouzdanje zbog povrede i posle je bilo teško vratiti se onome što sam pružao pre toga, rekao je Tomas za poljske medije - a preneo Telegraf.