Savo Milošević pohvalio igrače, ali i ukorio Sadika: Postoje crvene linije koje ne sme niko da pređe!

Šef stručnog štaba Partizana, Savo Milošević, je posle meča sa Mladosti iz Lučana, u kojoj je Partizan slavio sa 4:1, pohvalio svoje izabranike za „iznenađujuće dobru partiju“.

FOTO: FK Partizan
- Nismo još uvek matematički osvojili drugo mesto, ali za nas je jako bitno da što pre arhiviramo ligu i da se okrenemo kupu. Danas su bile bitne dve stvari: da dobijemo utakmicu i da se niko ne povredi. Igra je čak bila iznenađujuće dobra, jer nismo igrali dva meseca. Svaka časta momcima.

Upitan je Savo Milošević da li ga raduje dobra partija Lazara Markovića.

- Svakako. Lazar Marković je najveće pojačanje u istoriji Partizana, ako uzmemo u obzir gde je igrao i koji je novac bio u pitanju. Doveden je da pravi razliku. Rekao sam da će mu trebati vremena, šteta što je bila korona, taman je ulazio u ritam. Njemu je jedini bio problem da se fizički spremi.

Asano je pružio dobru partiju.

- Asano je imao običaj da prespava prvo poluvreme, pa drugo odigra odlično. Danas je od prvog minuta odigrao dobro. Dobro su radili, da ih ne hvalim preterano, želja za igrom im je velika.

Da li se ta želja previše videla kod Sadika danas, upitan je Milošević?

- Sve je razumljivo, ali postoje neke crvene linije koje ne sme niko da pređe pa ni on. Rešićemo to u kolektivu, što kažu.