„Vratiću se dam gol Zvezdi!” /VIDEO/

Trener Milošević ne bi se protivio.

FOTO: FK Partizan

Prošlo je tačno sedam godina, otkako je postignut jedan od najlepših golova u Večitim derbijima. Njegov potpisnik bio je Miloš „Zeka” Jojić, čijom je „lepoticom” Partizan stigao do značajne pobede nad Crvenom zvezdom i odlazak na pet bodova prednosti, koja su kulminirala osvajanjem titule na crno-beloj strani Topčiderskog brda.


- Nema tu polemike: najdraži gol u karijeri. Najlepši? Stvar ukusa. Bilo ih je još, u Teleoptiku, Partizanu, Dortmundu, Kelnu. Drago mi je što se gola svake godine svi sete. Mene podsete da rado pričam o tome. U tom momentu, kad sam ga dao, nije mi bio toliko „vau”, nisam imao osećaj njegove težine, sad, kako godine prolaze, vidim koliko znači navijačima, Partizanu, meni... - rekao je Miloš Jojić, tačno sedam godina pošto je zatresao mrežu Bobana Bajkovića i doneo trijumf izabranicima tadašnjeg trenera Vuka Rašovića (1:0).

Taj pogodak obeležio je karijeru prvotimca Istanbul Bašakšehira, koji trenutno igra na pozajmici u austrijskom Volfzbergeru. Malo, malo, pa se čuje navijački glas kako bi i sadašnjem timu crno-belih dobro došao tehničar Jojićevog tipa.

- Drago mi je što bi navijači voleli da me ponovo vide u crno-belom dresu. Dobijam mnogo poruka takve sadržine, teško mi je da pričam o tome, voleo bih, svakako, ali... Nikako prekasno, uz sud: došao sam da završim karijeru. Neću da dođem da me ljudi slave zato što sam pre deset godina postigao gol Crvenoj zvezdi, već da bih ga opet dao - rekao je Miloš Jojić.

Austrijanci su najavili početak plej-ofa 2. juna, posle dobrog početka pre pandemije korona virusa, imaće Miloš još deset mečeva da skrene pažnju na sebe.

- Cilj mi je Bundesliga, ponovo. Imam još godinu ugovor sa Bašakšehirom - istakao je Jojić.