Javio se Angola: Uzbuđen sam zbog onoga što me čeka!

Hvala Partizanu, napisao je Angola

FOTO: FK Partizan
Javio se košarkaš Partizana Brajan Angola, imao je poruku na Instagramu, ali se iz nje ne može tačno zaključiti da li će Angola ostati u Partizanu ili ne.

Podvukao je crtu ispod završene sezone i istakao da je uzbuđen zbog svega što sledi, a šta je to verovatno ćemo videti narednih dana. Njemu je istekao ugovor, a ima opciju i za narednu sezonu.

- Nije ovo bio kraj kakav sam mislio da će biti u mojoj drugoj profesionalnoj godini, ali to je bio Božji plan da se ovako završi. Hvala trenerima i navijačima na sjajnoj godini. Počeo sam na sjajnom mestu i završio sam godinu na još boljem mestu i u boljoj situaciji. Hvala ljudima iz Ostendea na ljubavi. Hvala ljudima iz Partizana na novoj šansi. Sada sam uzbuđen zbog onoga što sledi i onoga što budućnost čuva za mene - napisao je Angola dodavši dva srca u bojama Partizana.

Angola je u Partizan stigao 15. februara i zbog cele situacije nije imao previše vremena da pokaže šta zna, mada je imao par dobrih momenata, posebno protiv Budućnosti u Beogradu kada je ubacio 16 veoma bitnih poena za 25 minuta.

Videćemo da li je igrama na treningu pre svega, a onda i na utakmicama, zaslužio poverenje kod stručnog štaba da ostane i za sledeću sezonu u Partizanu.