Milošević o Čukaričkom, rotaciji i Sadiku od preko 15 miliona /VIDEO/

Partizan u 29. kolu Linglong Super lige Srbije dočekuje Čukarički na stadionu u Humskoj. Utakmica je na programu u nedelju, 14. jula od 19 časova.

FOTO: Youtube/Printscreen
Strateg Partizana Savo Milošević je naglasio da još ništa nije osvojeno i da su cilj Kup Srbije i drugo mesto na tabeli što znači maksimalnu posvećenost na svakom preostalom meču.

- Pred nama su tri najbitnije utakmice, moramo da budemo svesni da u dobroj meri određuju sezonu i nastavak sledeće sezone, tačnije kako ćemo u nju ući. Pokušaću da ovo razmišljanje usadim igračima i da na taj način shvate sutrašnju utakmicu, a onda i naredne dve - rekao je trener crno-belih.

Milošević je najavio izmene, ali ne i preterano tumbanje ekipe. Vladimir Stojković će propustiti duel sa „brđanima“, kao i Strahinja Pavlović, koji ima parne kartone.

- Probaću da izbegavam velike rotacije, to nas je koštalo ranije, a moramo da učimo iz svojih grešaka, tako da nećemo puno rotirati. Videćemo posle treninga ko će igrati.

Trener kluba iz Humske je istakao i da Partizan može mnogo da profitira od budućeg transfera Umara Sadika.

- Sadik može i hoće da poskupi, kada sam rekao 15 miliona svi su se čudili, nije isključeno da bude i veća cena - dodao je Milošević.

Milošević je pozdravio gest košarkaša Partizana, govorio o karakteru Strahinje Pavlovića, kao i o zdravstvenoj situaciju u timu.