Milošević objasnio zašto je pobeda nad Čukaričkim drugačija od ostalih!

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević istakao je zadovoljstvo nakon pobede njegovog tima od 4:1 nad Čukaričkim.

FOTO: FK Partizan
Crno-beli nisu imali većih problema protiv talentovanog i mladog tima sa Banovog brda i tako su osigurali drugu poziciju u šampionatu Srbije.

- Bilo je bitno danas dobiti, osvojiti tri boda i arhivirati ligu i u tome smo uspeli - započeo je Milošević, a potom objasnio šta je to krasilo ovu utakmicu u odnosu na neke prethodne:

- Ovaj put zaista pohvale momcima. Obično smo posle velikih i teških utakmica koje smo dobro odigrali, znali da kiksnemo u narednoj. Evidentno je bilo da nemamo tu energiju koju smo imali pre neki dan, ali to je nemoguće. Zadžali smo ozbiljnost, dobru trku, koncentraciju. Nije bilo lako uopšte. Čukarički je ekipa koja ima izuzetan kvalitet iako im je falilo nekoliko igrača. Ono što je danas bilo na terenu, sve su to ozbiljni, nezgodni igrači. Bilo je potrebno da damo svoj maksimum ne bi li došli do ovog rezultata - rekao je Savo Milošević.

Svoju priliku da debituje u dresu Partizana imao je večeras i mladi Nikola Štulić, kojem je pripalo dvadsetak poslednjih minuta.

- Planirali smo da Nikola debituje. Kroz ono što smo videli na treninzima, zaista veliki potencijal. Neću ga hvaliti puno. On je vredan momak ima stvari koje su neverovatne kada je u pitanju ta pozicija. Trudićemo se da ga više uključujemo, a na njemu je da radi - završio je Milošević.

Partizan će u narednom kolu gostovati Vojvodini na Karađorđu.