Parni valjak sa Sumom na Spartak!

Svi su u dobrom stanju posle dve utakmice, nemamo pro-blema s povredama. Suma će da igra, videćemo koliko.

FOTO: FK Partizan
Uspeh operacije Spartak, sa epicentrom na severu Bačke, Partizan bi dve etape pre za-vršetka Super lige približio overi drugog mesta i, još važnije, poslužio kao odlična uvertira pred polufinale Kupa Srbije (žreb ga juče spojio sa Crvenom zvezdom!), takmičenja primamljivog crno-belima iz nesvakidašnjeg aspekta - nameravaju da ga osvoje peti put za redom.

Otud, glavnokomandujući Savo Milošević, bez obzira na izmešan špil shodno (tro-fejnom) prioritetu, izdaće danas nedvosmislenu, u tradicionalnom duhu naredbu: „Čerupanje Golubova”!

- Nadam se da hvatamo ritam. Bitna utakmica, eventualnom „trojkom” došli bismo na korak do drugog mesta, da možemo da arhiviramo prvenstvo i prebacimo fokus na kup. Otud, stalo nam je da slavimo - ističe trener Parnog valjka pred današnje gostovanje u Subotici.

Lekarska ordinacija je, na sreću, zaključana...

- Svi su u dobrom stanju posle dve utakmice, nemamo problema s povredama. Suma će da igra, videćemo koliko.

Na Umara Sadika sručila se lavina kritika zbog sebičluka - bio je na „ribanju” i posle trijumfa nad Radnikom, kao jedan od fudbalera, kako je rekao Milošević, koji „polako troši kredite”.

- Razgovaram konstantno sa igračima. Ne samo na grupnim sastancima, već i individualno. Tu temu neću više da širim. Za sve koje zanima - rešavaće se u okviru porodice. Ne medijski.