Partizan i Najki potpisali novi sponzorski ugovor: Crno-beli neće menjati dres sledeće sezone!

Pregovori su počeli još pre pandemije korona virusa, a sada je konačni dogovor i papirološki zaključen.

FOTO: Telegraf
Partizan i jedan od najpoznatijih svetskih sportskih brendova - “Najki” nastavljaju zajedno ruku pod ruku! Klub iz Humske i čuveni proizvođač opreme su danas i zvanično produžili saradnju, potpisavši novi ugovor do leta 2022. godine, sa mogućnošću da i posle pomenute vremenske odrednice ostanu zajedno, saznaje Telegraf.

To je, u principu, epilog pregovora čiji ishod je išao u pozitivnom smeru još pre dva i po meseca, ali je pandemija korona virusa za kratko prolongirala zvanično overevanje saradnje, te su crno-beli i “Najki” praktično danas samo nastavili tamo gde su stali sredinom marta.

Novim ugovorom, koji je overio i potpisao direktor marketinga crno-belih Predrag Vujović, Partizan i poznati svetski brend će dosegnuti šest godina saradnje, što je retkost na prostorima Balkana, uz mogućnost, rekosmo već, da to bude i duže.

Valja napomenuti da, bez obzira na obnavljanje ugovora, Partizan neće menjati izgled dresa ovoga leta, već se i naredne sezone tim igrati u istoj kombinaciji, odnosno istom dizajnu. Jer, na tržištima poput našeg poznati proizvođač neće menjati liniju...