Partizan između dve bombe, za koju će se odlučti - Gaudlok ili Kuk? /VIDEO/

Crno-beli u ofanzivi na tržištu

FOTO: Gettyimages.com
KK Partizan je iscrtao svoj put za narednu sezonu, crno-beli će i naredne sezone biti deo Evrokupa, a do početka sezone navijači će željno osluškivati vesti o pojačanjama za napad na Evroligu. Trinkijeri će na raspolaganju imati nukleus tima od prethodne sezone, kome bi, prema najnovijim informacijama, mogao da se priključi niko drugo do provereni američki šuter Endrju Gaudlok (31)!

Sada već iskusni Gaudlok je davnašnja želja uprave Partizana, koja, izgleda, ponovo radi na tome da dogovori dolazak bivšeg igrača brojnih evroligaških klubova, tvrdi košarkaški novinar Kris Harper.


Nije samo Gaudlok u fokusu crno-belih, želja Partizana je i bivši igrač Cedevite Eldžin Kuk.

- Eldžin Kuk se nalazi na raskrsnici između Partizana i Mornara. Partizan takođe želi i Endrjua Gaudloka koji je napustio Veneciju - otkriva Harper.Kuk je odlaska iz Cedevite irgao za Avtodor, u januaru je potpisao za Uniks, a sada je slobodan igrač.


Gaudlok je daleko poznatije i zvučnije ime u evropskoj košarci, bio je ubitačan šuter u vreme kada je tek kročio u evropsku košarku, briljirao je u dresu Uniksa, potom se ponovo oprobao u NBA, u Hjustonu, međutim ni iz drugog pokušaja nije uspeo da dobije veću ulogu u najjačoj ligi, pa se okrenuo Kini i Evropi.

Igrao je za Fenerbahče, Ksijang, Makabi, Armani, Šandong i Rejer Veneciju.

Da li je sada vreme i za Partizan?