Sadik: Nikad od Zvezde nisam izgubio i ne znam kako to izgleda! /VIDEO/

Dan posle 1/2 finalne utakmice i plasmana u finale Kupa Srbije, ne samo u Humskoj, već svim navijačima Partizana to je donelo posebnu energiju i radost. 

FOTO: FK Partizan
Iako finale tek predstoji i borba za peti uzastopni trofej Kupa Srbije, pobeda nad večitim rivalom ima uvek posebnu težinu.

Pored celog tima koji zaslužuje veliki aplauz na čelu sa stručnim štabom i g. Savom Miloševićem, veliko, bravo, ide i momku koji do sada ima 16 asistencija i 17 golova, Umaru Sadiku.

- Naravno da mi prijaju ovakve brojke vezane za statistiku, ali one imaju posebnu težinu kada moj tim pobedi i kada tu dobru energiju možemo da podelimo sa našim navijačima - kaže Sadik.

Tvoji sjajni driblinzi i još bolja asistencija Natku obeležili su utakmicu?

- Verujte i meni! Za mene je do sada ovo najvažnija utakmica u dresu Partizana. Poklopila se naša želja, motiv, igra i prisustvo navijača. Ovo je Partizan, kao što je ono bio Partizan kakvog ste gledali u Ligi Evrope. Nije uvek lako, treba se izboriti sa raznim stvarima i naći motiv, ali mi baš kad treba opet dokažemo zašto smo pravi.

Da se našalimo, jednom si Natku preuzeo izvođenje penala, ali si mu se sada odužio asistencijom za gol!?!

- Sve je to u žaru igre i borbe i sve za tim. To možda nekad drugačije izgleda na terenu, ali mi smo kao jedan i normalno je da se pomažemo, nekad ja njemu, on meni ili drugim igračima. Ali on je uvek zadužen za penale!

Kako se osećaš kao najbolji igrač večitog derbija?

- To je savršen osećaj, ali samo kada vaš tim pobedi! Toliko sam uživao juče i danas, da još osećam adrenalin! Ne želim da znam kako je kad izgubite, jer ja do sada od njih nisam izgubio nijednu utakmicu!

Da li si čuo skandiranje tvog imena na stadionu?

- Kako ne!! Ljudi me vole i veoma sam srećan zbog toga! Već sam govorio da sam se ovde prvi put susreo sa tom količinom navijačke strasti i ljubavi prema igračima. Ali, kad se izgubi, nije lako i to se isto oseti.

Partizan igra sa Vojvodinom u finalu Kupa Srbije?!

- Pre finala sa njima igramo i u SLS, tako da ćemo se dobro spremiti i dati svu svoju energiju da odbranimo Kup! - završava Sadik.