Savo Milošević pred finale Kupa pecnuo Lalatovića: Obožavam da pobedim svakog protivnika, zato se bavim sportom!

Zahuktava se atmosfera pred finale Kupa Srbije u Nišu između Partizana i Vojvodine.

FOTO: FK partizan
Svojevrsna uvertira je bio meč poslednjeg kola u okviru Linglong super lige koji je Vojvodina rešila u svoju korist pobedom od 1:0. Posle meča bilo je dosta žustro, na terenu su viđeni incidenti, a trener Novosađana Nenad Lalatović je posle meča izjavio kako - obožava da pobedi Partizan.

O toj izjavi je upitan Savo Milošević, trener Partizana, da je prokomentariše.

- Obožavam da pobedim svakog protivnika, zato se bavim sportom. Pogotovo ako pobeđujete veliki klub, a u ovom slučaju su oba kluba u velika - rekao je Milošević.

Strateg Partizana je odbio da prognozira finale.

–-Neću reći ništa novo ako kažem da je finale jedna utakmica i da u finalu bilo gde u svetu nema favorita. Možda na papiru bude blagih favorita, ali kada počne utakmica onda sve pada u vodu. Ovo ne govorim zbog toga što se plašim uloge favorita i što ne verujem u svoj tim. Videli smo prošlog vikenda da su u pitanju izjednačeni timovi.Uvek sam bio očajan prognozer, ne bih se usudio da se bavim time. Može da se desi da jedan detalj promeni tok utakmice. Ne bavim se prognozama, jedino o čemu razmišljam je da se što bolje spremimo i maksimalno uđemo u meč.

Milošević smatra da neće biti mnogo tajni na finalu u Nišu.

- Nema mnogo tajni kada su u pitanju ove dve ekipe. Poznajem kolegu mnogo dugo, znam kako razmišlja i mislim da ni on mene, a ni ja njega ne mogu da iznenadim. Pokušaćemo da iskoristim neke mane Vojvodine - rekao je trener crno-belih.