Turci prave ''veleobrt'', uparuju Partizanov tandem?!

Informacije iz Istanbula privlače veliku pažnju ovih dana, leto bi moglo da bude veoma zanimljivo.

FOTO: Sandic
Mladi štoper Partizana Strahinja Pavlović broji poslednje dane u Partizanu pred odlazak u Monako, sa kojim je još zimus potpisao ugovor, ali prema poslednjim informacijama iz Turske, postoji šansa da se umesto u Monako, za početak preseli u Istanbul!

Tamošnji mediji, naime, pišu da Galatasaraj ovog leta želi da formira novi šptoperski tandem i da je pažnja Fatiha Terima usmerena ka Partizanovim biserima - pomenutom Pavloviću i Svetozaru Markoviću, koji je trenutno na pozajmici u Larisi, posle transfera iz Partizana u Olimpijakos.

Navodno, Terim bi bar jednog od njih dvojice, a možda i obojicu u paketu doveo na pozajmicu. Kada je Marković u pitanju, to možda i ne deluje kao nerealna opcija, pošto ga je Olimpijakos već poslao na pozajmicu u Larisu, ali s obzirom da je Monako Pavlovića platio 10 miliona evra u startu, Kneževi će želeti što pre da vide talentovanog Srbina u svom timu.

Ipak, ako Turci budu dovoljno uporni, ne treba odbaciti nijednu opciju. A kakvu pažnju je izazvalo interesovanje Galate za srpski tandem pokazuje i to što se u pojedinim tamošnjim medijima njihov potencijalni dolazak najavljuje kao prava transfer bomba.