Vujačić pojasnio: Kukavice udaraju iz gužve! /VIDEO/

Štoper Partizana za Kurir pričao o incidentu koji se dogodio na kraju derbija sa Vojvodinom.


Pomalo neočekivano velika nervoza vladala je za vrijeme, pa čak i posle meča između Vojvodine i Partizana (1:0),koji na završetku Superlige praktično nije imao nikakav bitan rezultatski značaj.

Kada je glavni sudija utakmice označio kraj duela na stadionu Karađorđe,došlo je do velike gužve, čak i pesničenja među igračima.

Igor Vujačić pokušao je da razdvoji zaraćene strane, ali je tom prilikom dobio udarac u glavu od jednog neimenovanog fudbalera novosadskog kluba, koji je na sebi imao marker, što znači da nije u petak uveče dobio priliku od trenera Nenada Lalatovića da igra.

Vujačić je u izjavi za Kurir opisao šta se sve dešavalo na atletskoj stazi.

- Sportski sam došao da smirim već uzavrele strasti, kojih je bilo tokom čitave utakmice, kako ne bi došlo do još većeg incidenta. Ali, da onako kukavički iz gužve dobijem udarac u glavu, to može samo da ide na obraz i čast osobi koja je to uradila. Svi dobro znamo šta se dešavalo, vidjelo se i na ekranu, ali izgleda da nemamo svi iste motive. Moji motivi i mojih saigrača su isključivo sportski i zato nas to neće omesti da u srijedu igramo fudbal, pokažemo snagu na terenu i borimo se da podignemo pehar Kupa - rekao je igrač Partizana.