Asano presudio Zlatiboru, burno van terena! /VIDEO/

Partizan uspeo da dođe do druge pobede u trećoj kontrolnoj utakmici tokom priprema.

FOTO: FK Partizan
Posle pobede nad Trepčon od 2:0 i remija sa Mladosti iz Lučana (2:2), ekipa Partizana je danas u Užicu odigrala i prijateljski meč sa Zlatiborom i upisala drugu pobedu na pripremama.

Ovoga puta bilo je 2:1 za Partizan, a Zlatibor je pružio vrlo dobar otpor crno-belima.

Na vodeći gol Partizana čekalo se pola sata, a onda je Umar Sadik iskoristio slobodan prostor koji mu se ukazao i snažnim udarcem zatresao protivničku mrežu - 1:0.

Dva minuta pre toga, i Bibars Natho je opasno pripretio, ali je stativa bila saveznik ekipe Zlatibora u toj situaciji.

Tek što je počelo drugo poluvreme, novi superligaš je uzvratio. Igrao se 48. minut kada je Adame uspeo da izjednači, ali nije se dugo čekalo na novi odgovor Partizana.

Samo pet minuta kasnije, rastrčani Takuma Asano još jednom je pokazao koliko je brz i posle odličnog prodora pogodio je za novo vođstvo crno-belih  2:1.


Taj rezultat ostao je do samog kraja, a tokom trajanja utakmice i YouTube prenosa mogla se čuti rasprava u loži stadiona u Užicu - učestvovali su potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić i jedan predstavnik Zlatibora.

Vuletić je bio nezadovoljan burnim reakcijama ljudi iz Zlatibora u pojedinim situacijama, pa ih je, između ostalog, upitao i da li će tako da reaguju i kada budu igrali sa Zvezdom, uz opasku da bi im bilo bolje da razmišljaju kako će da opstanu u ligi i poruku da ne mogu da se 'iživljavaju' nad Partizanom. Predstavnik Zlatibora je ove njegove reči shvatio kao 'demagogiju' i da u Partizanu treba da se zapitaju zašto su iza Zvezde, a ne da brinu da li će Zlatibor opstati u Superligi...