Crno-beli dogovorili još jedno pojačanje na štoperskoj poziciji! /VIDEO/

Radi se o igraču za koga su u Humsoj procenili da ima potencijal za budućnost, a koji u klub stiže kao slobodan na tržištu.


Dan pošto su i zvanično dočekali Makija Banjaka iz Olimpije, u Partizanu su dogovorili transfer još jednog defanzivca. Mladi Dušan Lalatović (21), defanzivac DAC Dunajske Strede, stiže u Humsku gde će potpisati četvorogodišnji ugovor (tri plus jedna godina) i priključiti se prvom timu na treninzima, prenosiTelegraf.

Lalatović je rođeni Novosađanin, gde je i prošao sve mlađe selekcije Vojvodine, visok je čak dva metra, igra na poziciji levog štopera i bolje se služi levom nogom. U Partizan stiže kao slobodan igrač, jer je u procesu raskida ugovora sa slovačkim klubom, sa kojim je imao važeći ugovor do leta 2021. godine.

Konkretni razlozi rastanka defanzivca sa DAC Dunajskom Stredom za sada nisu poznati, jer je, prema zvaničnim podacima, Lalatović stigao u Slovačku minulog januara i upisao dva meča u tamošnjoj Fortuna ligi.

U Humskoj su pažljivo ispratili situaciju, procenili da je Lalatović sa pomenutim predispozicijama potencijal u koji vredi uložiti, te je tokom današnjeg dana postignut dogovor između čelnika kluba i zastupnika igrača o njegovom angažovanju, koji će uskoro biti obelodanjen.

Pored pomenutog slovačkog kluba i mlađih sekecija Vojvodine, Lalatović je još branio boje boje Budućnosti iz Gložana, Radničkog iz Zrenjanina, Radničkog iz Niša (Dinama iz Vranja, pozajmica), posle čega se obreo u Slaviji iz Sofije, a potom i u DAC Dunajskoj Stredi.