Dangubić potpisuje višegodišnji ugovor za Partizan!

Nema dileme, bivši košarkaš Zvezde, prelazi u redove večitog rivala.

FOTO: M.Todorović
Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, Nemanja Dangubić, postaće uskoro novi igrač Partizana i zvanično! Informaciju koju je u ponedeljak saopštio Sportando, danas potvrđuje i Nikos Varlas, urednik Eurohoopsa, drugog specijalizovanog košarkaškog portala.

On navodi da će Dangubić dobiti višegodišnji ugovor od strane crno-belih i potvrđuje da se posle dve godine igranja u inostranstvu vraća u Srbiju, ali ovoga puta u redove večitog rivala.

Podsetimo, Dangubić je za Zvezdu igrao u periodu od 2014. do 2018. godine, a pre toga je bio u Megi i Hemofarmu, gde je i počeo karijeru.

Za rođenog Pančevca se još u periodu kada je potpisao za Zvezdu pričalo da navija za Partizan, koji ga je takođe želeo u tom periodu, ali finansijski nije mogao da parira crveno-belima, koji su uz to igrali i Evroligu.

Dangubić je 2018. godine napustio Srbiju i prešao u Bajern Minhen, kod Dejana Radonjića, dok je 2019. godine potpisao za Estudijantes u Španiji.

Nema sumnje, njegov prelazak u Partizan zaboleće navijače Zvezde, a to je na neki način i osveta za Korija Voldena, koji je direktno iz Partizana prešao u Zvezdu.

Dangubić bi tako mogao da se pridruži odabranom društvu preletača, koji su igrali u košarci i za Zvezdu i za Partizan, među kojima su neka velika imena, pa i legende ova dva kluba.