Ko je sada treći golman Partizana? U Kruševcu će biti na klupi?

Partizan ima novi golmanski trio!

FOTO: FK Partizan

Pravilo FSS da u prvenstvenim mečevima svaka ekipa mora u svom sastavu da ima po dvojicu igrača ispod 21 godine starosti dovela je do promena u sastavu golmanskog trilinga u Partizanu.

Trener Savo Milošević je odlučio da šansu ukaže mladom Aleksandru Popoviću koji će braniti u nekim prvenstvenim mečevima, pogotovo ovim u uvodnom delu sezone dok se kapiten Vladimir Stojković ne oporavi.

Popović je branio na sve četiri pripremne utakmice ovog leta i jasno je da će biti starter i u subotu u Kruševcu protiv Napretka.

Ali, s obzirom da Stojković još uvek ima određenih problema, a da sa Nemanjom Stevanovićem nije produžen ugovor, postavlja se pitanje ko će biti treći golman crno-belih, odnosno rezervni golman u subotu.

Kako prenosi portal 'nova.rs', na klupi Partizana biće 17-godišnji Matija Gočmanac, momak rođen u Brusu i koji je svoje prve fudbalske korake napravio u FK Kopaonik. Po dolasku u Partizan ostavio je odličan utisak, stigao je i do kadetske reprezentacije Srbije i nema sumnje da je pred ovim momkom lepa budućnost ako bude nastavio da se razvija kako se očekuje.

U prilogu sa Partizanovog YouTube kanala možete da saznate i nešto više o mladom golmanu crno-belih.