Marković: Sanjam meč Partizana i Liverpula u Ligi šampiona!

Fudbaler Partizana Lazar Marković rekao je za ,,Sportski žurnal“ da mu je san da se jednog dana sastanu njegov sadašnji i bivši klub u Ligi šampiona.

FOTO: FK Partizan

Spreman je Marković, kako i sam kaže, za početak nove sezone sa Partizanom, druge u nizu po povratku u klub nakon šest godina.

Fudbalski put ga je vodio od Portugalije i Turske, do Engleske, gde ja nastupao za Liverpul, koji ga je slao na brojne pozajmice, ali su na kraju odlučili da ga se odreknu i popularni Markec sada igra standardno i kako ističe – zadovoljan je.

Upravo je njegov bivši klub Liverpul, nakon tri decenije uspeo da osvoji Premijer ligu, na čemu im je vihorni krilni fudbaler i čestitao.

- Klub kao što je Liverpul zaslužuje Premijer lige, kupove, evropske trofeje… Jedan od pet najvećih na svetu! Drago mi je kad bivši saigrači, prijatelji… ređaju uspehe. Normalno da sam im čestitao, kao što bi i Benfiki, Feneru…  S nekoliko igrača sam u kontaktu, neke od sadašnjih nisam „zakačio”. Želim im sve najbolje, super im ide - rekao je Marković za Žurnal.

Potom je upitan i da li sanja o susretu između Liverpula i Partizana u Ligi šampiona jednog dana.

- To bi bilo lepo, Liga šampiona: Partizan – Liverpul. Moja dva kluba - ističe Marković.