Mijailovićev demanti koji će obradovati sve Grobare!

Vlado Šćepanović je predstavljen kao novi trener Partizana, ali se pre njega javnosti obratio Ostoja Mijailović koji je izjavio da nije bilo nikakve dileme po pitanju novog šefa struke crno-belih.


- Odluka Andree Trinkijerija da više ne bude trener Partizana naterala nas je da razmišljamo u pravcu njegovog naslednika. Od 2018. godine kada je došao stručni štab u kojem je bio i Šćepanović mi smo budno posmatrali njihov rad i ja sam imao osećaj da će Šćepanović jednog dana biti trener Partizana -izjavio je predsednik Partizana.

- Nismo mnogo razmišljali, nismo mnogo ni tragali iako je bilo raznih ponuda od mnogih menadžera, od dana kada smo ostali bez trenera i ljudi u klubu i ja smo bili za ovu opciju. Imaće punu podršku od mene kao predsednika i svih struktura u klubu jer on to zaslužuje. Bilo je vreme da dobijemo trenera koji je čistokrvni partizanovac i koji će dati sve od sebe da nastavimo tamo gde smo stali. Iako je bilo puno pritisaka da nam se rasturi ekipa uspeli smo da sa izuzetkom jednog ili dva igrača sačuvamo tim koji će biti i dograđen.

Usledio je i jedan demanti koji će prilično obradovati navijače Partizana.

- Želim da pošaljem poruku svim navijačima da veruju u ovu našu odluku i da pruže punu podršku Vladi Šćepanoviću. Želim da kažem da informacija koja se pojavila prethodnih dana da profesor Koprivica više neće biti deo stručnog štaba nije tačna, on će i dalje biti na mestu kondicionog trenera. U stručni štab će se vratiti i Dejan Mijatović koji je već bio u Partizanu, Vladina je odluka da on bude drugi pomoćni trener - zaključio je Mijailović.