Milošević progovorio o paklenom terminu u kom igra Partizan!

U poslednjih devet susreta u svim takmičenjima, Partizan je ostvario samo dve pobede protiv Napretka, a prošle sezone je taj skor bio katastrofalan.

FOTO: FK Partizan

Biće vruće na otvaranju Superlige, posebno za Partizan koji igra od 17.30 minuta u Kruševcu protiv Napretka, a o tome je svoj sud podelio i Savo Milošević.

- Bilo je baš pakleno prethodna dva dana, ali dobro, ovo je nešto sa čime se svi suočavamo, a i period je takav. Moramo se sa tim suočiti i prihvatiti tako kako jeste. Malo otežavajuća okolnost za sve da se igra u ovakvim uslovima, ali šta je tu je. Pomerili smo treninge juče i danas za kasnije, da ne bismo dodatno trošili energiju, ali igrači moraju da se navikavaju na vrućine. Verujem da smo se dobro spremili na pripremama. Igrači su na pripreme stigli veoma dobro spremni, s obzirom na sve situacije. Spremni smo na sve izazove koji nas očekuju - kazao je Milošević.

U poslednjih devet susreta u svim takmičenjima, Partizan je ostvario samo dve pobede protiv Napretka, a prošle sezone je taj skor bio katastrofalan. U prošlosti se 'pod Bagdalom' gubila i titula.

- Svaki protivnik je težak i nezgdan u prvom kolu. Mi imamo dva gostovanja koja su tradicionalno neugodna za Partizan. Očekuje nas Napredak, najteži rival otkad sam ja u Partizanu. Više smo imali problema sa Napretkom, nego sa bilo kojom drugom ekipom otkad sam ja u klubu. Samo ako izađemo na teren sa motivom i željom kao da igramo protiv Crvene zvezde ili kao da je u pitanju neka evropska utakmica, možemo da se nadamo dobrom rezultatu. To generalno važi za sve utakmice šampionata - rekao je Savo Milošević.