Milošević: Sadik vredi 20 miliona! U budućnosti će cena da mu bude između 40 i 50!

Ne kažem da ćemo moći taj novac da uzmemo, ali ponude ispod 10 miliona evra nećemo ni da razmatramo.

FOTO: FK Partizan
Trener Partizana Savo Milošević, zadovoljan visokim trijumfom nad Proleterom, više se bavio prelaznim rokom:

- Realna Sadikova cena u ovom trenutku, imajući u vidu profil igrača, veća je nego zimus. Tad sam rekao da ga ne bismo pustili za manje od 15 miliona evra, sad kažem da košta 20! Ne kažem da ćemo moći taj novac da uzmemo, ali ponude ispod 10 miliona evra nećemo ni da razmatramo.

Pored Nigerijca, na meti inostranih klubova je i crno-beli vunderkind: Filip Stevanović.

- Obojica su u finišu prošle sezone vratili cene na prvobitno stanje, pre pandemije koronavirusa. Ne možete da lažete ljude, videće koliko ko vredi. Prilikom određivanja cene vodili smo se potražnjom, oni koji spolja dolaze da gledaju naše igrače tačno znaju šta traže i koliko su spremni da plate. Nije slučajno što veliki klubovi jure Stevanovića i Sadika, to nije medijski marketing. Njime možete podići cenu sa 10 na 13 miliona evra, međutim, ne možete da je bildujete osim ako se kvalitet ne vidi na terenu.

Savo je uveren da će Sadik, jednog dana, da zaludi Evropu!

- U budućnosti će Sadikova cena da bude između 40 i 50 miliona evra. Isto važi i za Stevanovića. Moramo da budemo pametni: ako nekog možemo da prodamo, velika razlika je da li ćemo da uzmemo 10, 12 ili 13 miliona evra. Razlika od dva - tri mnogo znači.