Natho predočio uslove za ostanak u Partizanu!

Fudbaler Partizana Bibras Natho rekao je da je srećan u tom klubu i da ne bi imao ništa protiv da ostane do kraja ugovora.

FOTO: FK Partizan
Iskusni Izraelac je bio jedna od važnijih karika Partizana u Evropi i domaćem šampionatu ove sezone, ali crno-beli ipak nisu uspeli da dođu do trofeja u minuloj kampanji. To ih ne obeshrabruje.

- U Partizan sam došao da osvajam trofeje, ne da bih trenirao fudbal u laganom ritmu. Zanimaju me isključivo pehari! Verujem u tim, sposoban je da se nadogradi i pokaže sve što je naučio prošle sezone. U minuloj – bili smo blizu kupa, u narednoj – napadamo prvo mesto - kazao je Natho, a preneo ,Sportski žurnal.

Upitan je Izraelac da li to znači da se naredne sezone napada titula?

- Kad igrate u velikom klubu kao što je Partizan logično je što želite da se borite za pehare. Primarni cilj – da budemo prvaci. Neće da bude lako, međutim, verujem u fudbalere: ako budemo igrali kao što znamo – možemo do titule.

Navijače Partizana najviše zanima hoće li iskusni ofanzivni vezista sa velikim internacionalnim iskustvom ostati u njihovim redovima.

- U životu nikad ništa ne možete da planirate unapred, kamoli u fudbalu. Pogotovo na duge staze… U Partizanu, zaista, uživam na svim nivoima: od odnosa s predsednikom, trenerom, stručnim štabom… Ako svi oni ostanu na pozicijama, ostajem i ja do kraja ugovora.Tačno je da stvari mogu da se promene za čas, ali trenutno je tako - kazao je Natho.

Natho je u prošloj sezoni odigrao 32 utakmice u svim takmičenjima i zabeležio učinak od 11 golova i devet asistencija.