(Ne)očekivano - Izgubio strpljenje, odlazi iz Partizana?

Baš nije imao sreće u Partizanu, čak ni ovoga puta kada se očekivalo da će imati veću minutažu.

FOTO: FK Partizan

Iako se najavljivalo da će golman Partizana Nemanja Stevanović potpisati novi ugovor sa crno-belima odmah po povratku ekipe sa priprema na Zlatiboru, do toga, po svemu sudeći - neće doći.

Ono što je svima postalo jasno tokom proteklih priprema jeste da je trener Partizana Savo Milošević odlučio da u prvenstvenim utakmicama forsira mladog golmana Aleksandra Popovića, koji je branio na sva četiri susreta tokom priprema, dok će kapiten Vladimir Stojković čekati one 'veće' utakmice i nastupe Partizana u Evropi.
Očigledno, i pored pomenutih najava o nastavku saradnje, postalo je jasno da za Stevanovića tu neće biti mnogo prostora, pa je iskusni golman odlučio da napusti Humsku, prenosi Telegraf.

Pomenuti izvor navodi da za Stevanovića ima interesovanja iz inostranstva, od neimenovanih klubova iz Turske, Azerbejdžana i sa Kipra i narednih dana bi trebalo da se odluči za jednu od tih opcija.

Stevanović je u Partizan došao još 2016. iz Čukaričkog, ugovor mu je istekao ovog leta, ali u konkurenciji neprikosnovenog Vladimira Stojkovića nije uspevao da dođe do izražaja.

Ipak, navijači Partizana pamtiće njegov nastup u finalu Kupa 2017. protiv Crvene zvezde, kada je dao veliki doprinos osvajanju duple krune u pobedi nad Zvezdom od 1:0, a nedavno je i u polufinalu Kupa protiv istog rivala uspešno obavio posao kada se Stojković povredio.

Šta je tu je, da nije novog pravila FSS da u startnoj postavi moraju da budu dvojica igrača mlađih od 21 godine, Stevanović bi gotovo sigurno ostao u Partizanu, ovako su neke druge opcije izbile u prvi plan.