Partizan čuva svoju najtalentovaniju decu: Spremljen novi ugovor za mladog napadača!

Mladi napadač je novi projekat crno-belih za budućnost, te je klub rešio da blindira novim ugovorom.

FOTO: FK Partizan
Napadač Partizana Nikola Štulić (18), koji je krajem minule sezone priključen prvom timu, potpisaće u najkraćem roku produžetak ugovora sa klubom iz Humske. To je epilog želje samog Štulića, ali i pregovora čelnika crno-belih i zastupnika igrača, koji su se bez dileme složili da je Nikolina budućnost u Partizanu.

Štulić već ima potpisan profesionalni ugovor, koji ističe sledećeg leta, pa je klub iz Humske rešio da mu ponudi novu saradnju ne bi li predupredio i najmanju mogućnost da izgubi talentovanog napadača. Početkom tekuće sedmice su dogovoreni gotovo svi detalji i ostalo je samo još da se dogovor o novoj saradnji stavi na papir.

Podsetimo, početkom maja trener Savo Milošević je priključio Štulića treninzima prvog tima, a ubrzo posle toga, zadovoljan onim što je video, odlučio je da sugeriše čelnicima kluba da licenciraju napadača za takmičenje u Superligi.

Štulić je kaparisao broj 32, a debitovao je u prvenstvenom meču Partizana sa Čukaričkim u Humskoj (4:1), što je praktično bio znak da klub najozbiljnije računa na njega u budućnosti, a kao potvrda navedenog je stigao i sastanak, odnosno dogovor o novom ugovoru.

Valja napomenuti da je Štulić prvi put priključen prvom timu u mandatu Zorana Bate Mirkovića, zajedno sa klasićem Strahinjom Pavlovićem, kao jedan od projekata za budućnost i tada najbolji strelac Kadetske lige Srbije, ali ga je upravo nesrećna povreda kolena sprečila da isprati korak štopera, koji je kasnije eksplodirao i zaradio ugovor sa Monakom, od čijeg je transfera Partizan zaradio 13 miliona evra.