Partizan dovodi još jednog Amerikanca! /VIDEO/

Ugovor na tri godine.


Doveo je Partizan još jednog Amerikanca u svoje redove. Kao što se najavljivalo prethodnih meseci, ugovor sa crno-belima potpisao je bek Trej Dreksel (23).

Amerikanac je prošle sezone igrao za Mladost Zemun, filijalu Partizana, gde je beležio impresivne brojke: 18 poena i 7,6 skokova po utakmici. To mu je bila prava preporuka za prelazak među crno-bele, sa kojima je potpisao ugovor na tri godine, saznaje Sportando.

Iako je igrač koji nije toliko poznat široj javnosti, Dreksel ima ogroman potencijal, što je, pored ostalog, pokazao prošle sezone na utakmici protiv Novog Pazara, na kojoj je ubacio 37 poena i imao indeks korisnosti 62!

Njegov trener Dragan Jakovljević je ovako govorio za MOZZART o kvalitetima američkog košarkaša:

- On je od jednog anonimusa ove godine izrastao u igrača sa najboljim indeksom u KLS. To je igrač koji može u budućnosti da odigra ozbiljnu ulogu u evroligaškim i mnogim ozbiljnim evropskim utakmicama. Dobar je odbrambeni igrač, dobar šuter, fizikalac“, ispričao je, pored ostalog - Dragan Jakovljević, a šta je još pričao o novom igraču Partizana pogledajtena ovom linku.

Crno-beli su za sada doveli Treja Dreksela i pre njega Kodija Milera-Mekintajera. A, čeka se i dolazak novog trenera, posle odlaska Andree Trinkijerija.