Partizan ponovo bordo-plavi!? /ANKETA/

Potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić najavio je putem Tviter naloga da će Partizan u narednoj sezoni mogao vrati retro dres bordo-plave boje.

FOTO: Starsport
Najavljeno je da će bordo-plavi dres bitu u opticaju na gostovanjima u evropskim takmičenjima. Za gostovanja u Linglong Super ligi Srbije planiraju se dresovi bele i sive boje.

Podsetimo, Partizan je od osnivanja 1945. godine igrao u dresovima bordo-plave boje, a kasnije su klupske boje postale crno-bele.

- FK Partizan će uskoro na svom Tviter i Instagram nalogu pokrenuti onlajn glasanje za izbor izgleda treće garniture po ugledu na originalne klupske boje iz 1945. godine. Ta će se garnitura, kao gostujuća, koristiti na utakmicama u evropskim takmičenjima. Budući da naš tehnički sponzor ima samo kataloške primere dresova koji najviše liče (a nisu identični) onima koje je FKP imao u prošlosti, svi zajedno donesimo odluku koje će od ponuđenih rešenja biti najbolje za ovu sezonu. ‘Put od 1000 milja počinje prvim korakom! I budimo sigurni: Najk je neuporediv brend u odnosu na mnoge druge. Nisu to samo dresovi već kompletna sportska oprema za fudbalere i struku - napisao je Vuletić na Tviteru.


Glasajte u anketi ispod: