Šćepanović: Gordić blizu dogovora, Birčević i Novica su tu, Trifa više nije mali!

Novi trener Partizana, Vlado Šćepanović, izjavio je da neće biti još mnogo dolazaka ovog leta.

FOTO: Printscreen/Youtube
Košarkaška filozofija će ostati ista kako igrači ne bi doživeli šok zbog velikih promena, a dobra vest je da će Nemanja Gordić najverovatnije ostati u klubu.

- Doveli smo Milera-Mekintajera, tu je i Nemanja Gordić za koga se nadam da će produžiti ugovor. Ne želim ništa da prejudiciram, ali mislim da smo blizu. Imamo Markusa Pejdža i Ognjena Jaramaza na „dvojci“, a tu je i mali Trifa, koji nije više mali, već je odrastao i napravio veliki korak u karijeri - rekao je Šćepanović za Sportski žurnal.

- Zagorac i Dangubić su na „trojci“, na „četvorci“ pod ugovorom imamo Tomasa, a tu je i Birčević. Stefan Janković ima ugovor, ali tek ćemo da vidimo šta ćemo da radimo po tom pitanju. O Novici Veličkoviću neću da trošim reči i koliko on znači za tim u košarkaškom i ljudskom smislu.

Partizanu je potrebno pojačanje na poziciji centra, a prema nekim informacijama na meti je bivši košarkaš Crvene zvezde.

- Nećemo da žurimo, tržište se tek otvara, videćemo kakav je profil potreban ovoj ekipi. Imamo Nikolu Jankovića i Mozlija - zaključio je trener Partizana.