Šćepanović: Krv, suze i znoj, zna se gde Partizan treba da bude! /VIDEO/

Novi trener Partizana, Vlado Šćepanović, predstavljen je danas medijima.

FOTO: KK Partizan NIS
Bivši igrač crno-belih i doskorašnji pomoćnik Andree Trinkijerija izjavio je da mu se ostvarila jedna od najvećih životnih želja.

- Jedna od mojih najvećih životnih želja se upravo ostvarila, ovo je velika čast za mene, ali i obaveza za mene, moj stručni štab i igrače. U ovom trenutku mogu da obećam onu čuvenu čerčilovsku „krv, suze i znoj“, u sportu je nezahvalno bilo šta obećavati, ali dobro se zna ko je i šta je Partizan i gde treba da bude. Mnogi treneri sanjaju o ovoj poziciji, a nemaju tu privilegiju da budu na ovom mestu. Velika su očekivanja ove sezone što se mene tiče i ljudi koji vole klub, nisam čovek od velikih reči i obećanja, više sam neko ko to želi da pokaže na terenu - rekao je Šćepanović.

Šćepanović je izrazio nadu da će se njegova košarkaška filozofija dopasti navijačima.

- Gro ekipe je tu na okupu, stil i filozofija koji prave rezultate treba da ostanu na snazi, ali kao trener imam svoju filozofiju i u skladu sa kvalitetima igrača koje imamo praviće se i igra Partizana. Biće jedna vrsta filozofije koju će svi želeti da gledaju i koju će svi voleti. Partizan je veliki klub, naše ambicije su uvek najveće, gde god se budemo takmičili, a na kraju ćemo videti za šta će to biti dovoljno. Pritisak je nešto što vas određuje od rođenja, neće biti lako, ali kroz život i sport sam naučio da se borim sa pritiskom.

Trema postoji, ali to je prema njegovom mišljenju sasvim normalna stvar.

- Imam pozitivnu tremu, to je ona energija koja pokreće. Određena vrsta treme ili straha vas drži da budete fokusirani na svoj deo posla. Čovek koji nema strah, njega na kraju nije bitno šta će biti - zaključio je novi trener Partizana.