Sumin menadžer: Telefon ne prestaje da mi zvoni!

Menadžer Sejdube Sume Aleksandar Bogdanović rekao je u intervjuu za ,,Maxbet sport“ da postoji brojno interesovanje za njegovog klijenta.

FOTO: FK Partizan
Od povratka iz Izraela, gde je bio na pozajmici, Sejduba Suma je podigao svoju igru, ali i igru Partizana na viši nivo i sjajnim utakmicama, posebno u Evropi, privukao je pažnju mnogobrojnih klubova.

Kako ističe njegov menadžer Aleksandar Bogdanović – telefon gde se raspituju za njegovog agenta neprestano zvoni.

- Kako je fudbal krenuo posle pauze zbog pandemije koronavirusa, telefon ne prestaje da zvoni kada je u pitanju Suma. Tačno je vaše pisanje da su Turci najuporniji. Ali, ne zovu samo oni, mog poslovnog partnera Bobana Savića i mene zovu iz Saduijske Arabije i Ujedinjenih Arapskih Emirata. Ne žurimo nigde, prelazni rok tek počinje, daleko je oktobar mesec - rekao je Bogdanović za Maxbet sport.

Konkretnu ponudu Suma je dobio od Denizlispora, ali ona nije bila odgovarajuća ni za Partizan, a ni za samog fudbalera.

- Denizli je bio konkretan po pitanju dovođenja Sejdube Sume. Ipak, bilo je to premalo novca i za Partizan i za našeg fudbalera. Drugo, Sejduba Suma ima jak ugovor sa crno-belima, a i dobre uslove. Turci su zainteresovani, jer je Sejduba bio sjajan protiv Malatije u Ligi Evrope. Tu su ga verovatno pribeležili i skati Gectepea.

Uprkos tome što je nedavno napunio 29 godina, Partizan bi na Sumi mogao da zaradi veliki novac.

- Sumi je lepo u Partizanu, voli klub. Da nije tako ne bi produžio ugovor u decembru, napustio bi Humsku kao slobodan igrač. Generalni direktor Miloš Vazura i Ivica Iliev su ispoštovali sve dogovore, Sejduba ih poštuje. Najviše voli Savu Miloševića, verovao je trener crno-belih u njega, šta god da mu kaže Suma će da uradi. Takođe, Partizan je u Sumu dosta novca uložio i po onomo što znam ja, ne bi mogao da ode ispod cene od četiri miliona evra - otkriva Bogdanović.

On je na kraju istakao da njegov klijent nigde ne žuri i da će, ukoliko stigne ponuda koja će zadovoljiti sve strane, Suma napustiti Humsku.

Suma je u Partizan stigao iz Slovan Bratislave 2017. kao najskuplja akvizicija u istoriji kluba, a ove sezone je na 39 mečeva u svim takmičenjima imao učinak od 14 golova i devet asistencija.