Velika zvezda šampionskog tima dolazi u Partizan! /VIDEO/

Igrao samo za tri kluba.

FOTO: FK Partizan

Ejal Golasa, jedan od najboljih igrača Makabija iz Tel Aviva, u pregovorima s klubom iz Humske.

Partizan bi u sledećoj sezoni mogao da ima u timu još jednog fudbalera s Bliskog istoka. Ejal Golasa, zvezda Makabija, nalazi se na meti srpskog vicešampiona!


Pokrovitelj kompletnog posla je Natho, iskusni vezista crno-belih koji odlično poznaje Golasa i za njega je imao samo reči hvale koje su stigle do uprave Partizana. Fudbaleru Makabija iz Tel Aviva, koji igra na poziciji kreatora igre i centralnog veznjaka, istekao je ugovor s prvakom Izraela, pa tako u Humsku može da dođe bez obeštećenja. To je sasvim sigurno olakšavajuća okolnost u realizaciji kompletnog posla.

Uprava crno-belih ne želi da ćuti o ovom pitanju, već čeka rasplet situacije s prodajom neke od zvezda tima. Savo Milošević zadovoljan je igračkim kadrom i samo u slučaju prodaje igrača planira dovođenje novajlija. Međutim, kvalitet i trenutna dostupnost Golasa možda i promene nešto.

U karijeri Ejal je igrao za samo tri kluba - PAOK, Makabi Haifu i Makabi Tel Aviv. U svakoj od ekipa ostavio je više nego dobar utisak i bio je nezamenljiv u startnih 11. Za reprezentaciju Izraela odigrao je 11 mečeva.