Vuletić: Arena sport televiziji nije prvi put da se ovako odnosi prema Partizanu!

Veliku polemiku u srpskoj fudbalskoj javnosti podigli su termini odigravanja mečeva Partizana na početku nove sezone Superlige Srbije.

FOTO: Privatna arhiva

Upravo o tome govorio je u razgovoru za ‘B92’ potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić. On je nezadovoljan terminima odigravanja mečeva njegovog tima na otvaranju lige.

- Nova sezona počinje tako što od svih klubova u prvom kolu FK Partizan jedini igra svoju utakmicu u 17.30 časova, dok ostali klubovi igraju od 19 časova pa nadalje. Emiter, kupac i nosilac TV prava Arenasport, poznata po višečasovnom sportskom programu, kao uvodom u svaku evropsku utakmicu Crvene zvezde i petominutnim uključenjem u studio pred evropsku utakmicu Partizana, bez bilo kakve konsultacije sa našim klubom određuje termine u kojima se igra utakmica - konstatacija je Vladimira Vuletića.

On je potom istakao da takav slučaj nije samo u prvom kolu, jer će u narednom meč crno-belih protiv Novog Pazara biti igran još ranije.

- Za sledeće kolo planirani termin je još raniji – 17.00 časova. Nije ovo njima prvi put da se ovako ophode prema Partizanu. Kod njih važi pravilo da Partizan leti treba da igra popodne u vreme velike vrućine, a zimi uveče u vreme najveće hladnoće - dodao je Vuletić.