Zdjelar: Svesni smo izazova, daćemo sve da sezona bude naša!

Saša Zdjelar je postao rekorder Partizana sa 44 vezane utakmice u crno-belom dresu što potvrđuje činjenicu da je jedan od igrača u koje trener Savo Milošević ima najviše poverenja.

FOTO: FK Partizan
Neumorni borac na sredini terena istakao je da ga ovaj rekord posebno raduje, a onda objasnio i zašto.

- Sigurno da kada sam stigao u Partizan nisam razmišljao o tome da ću napraviti bilo kakav rekord, ali ovaj me posebno raduje zbog toga što je došao teškim radom. Spremao sam se sa naša tri kondiciona trenera, ali moram da napomenem da radim i sa svojim trenerom Draganom Kojićem, koji se već godinama brine o mojoj fizičkoj spremi. Mislim da sam izuzetno dobro pripremljen, tako da mi je to donelo da mogu da odigram sve te utakmice - rekao je Zdjelar za Nova.rs.

Pripreme za utakmice se uglavnom ne razlikuju mnogo.

- Svaki trening shvatam jako ozbiljno, a siguran sam da mi ishrana i odmor i te kako pomažu da se što bolje spremim za svaki naredni meč. Svaki dan na treninzima radi se nešto drugo i svaki dan je priprema za utakmicu. Jedno je sigurno, stalno pokušavam da se što bolje spremim za narednu utakmicu koja dolazi.

Zdjelarova pozicija je jedna od najvažnijih u timu.

- Sigurno da je jedna od najzahtevnijih pozicija u timu, ali ne marim za to ko daje golove. Ja imam svoj posao, lopta ide od mene ka napadačima i golgeterima i uživam u tome. Svaka pozicija je bitna, ali mislim da ekipa koja dobije te „ničije lopte“ i borbu na sredini uglavnom dobija utakmice.

Na kraju obećanje da će igrači učiniti sve da vrate titulu posle tri sezone.

- Mislim da je ekipa svesna izazova i da ćemo dati se od sebe da ova sezona bude naša - zaključio je vezista Partizana.