Angola stiže, čekaju se Novica i centar!

Košarkaši Partizana pripreme za novu sezonu počeće u ponedeljak 17. avgusta, a u Humskoj očekuju da svi igrači na koje računa trener Vlado Šćepanović najkasnije do petka budu u Beogradu.

FOTO: KK Partizan NIS

Crno-beli su tokom leta ostali bez italijanskog trenera Andree Trinkijerija, dok je igrački kadar, zasad, pretrpeo minimalne promene.

Amerikanac Kori Volden se iz Partizana preselio u Crvenu zvezdu, sa Stefanom Birčevićem i Džejmsom Mekaduom nije nastavljena saradnja, a dres tima iz Humske zadužili su Kodi Miler Mekintajer, Nemanja Dangubić i povratnik sa pozajmice Stefan Janković.

Pored trojice pomenuitih, Šćepanoviću bi na prvom treningu trebalo da se jave još Ognjen Jaramaz, Rade Zagorac, Nemanja Gordić, Nikola Janković, Uroš Trifunović, Rašon Tomas, Markus Pejdž, Vil Mozli, Brajan Angola i Novica Veličković, koji istina još nije produžio ugovor, ali očekuje se da od prvog dana bude uz ekipu.

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović je nedavno u razgovoru za Sport Klub naglasio da nije isključeno da će biti još dolazaka, ali i odlazaka, a jasno je da je u fokusu angažovanje igrača na poziciji centra.