Bio je najbolji Partizanov igrač, sad počinje sve ispočetka! Hoće li ga Savo vratiti?

Za početak, Albert Nađ treba da da pozitivno mišljenje...

FOTO: Starsport

Važna tri dana su pred Partizanom, najpre deerbi u Novom Sadu, pa dva žreba, dan za danom, kada će se videti koliko će težak biti put crno-belih do novog plasmana u Ligu Evrope.

U zavisnosti od epiloga, možda vidimo i neke zanimljive poteze u Humskoj tokom prvenstvene pauze koja sledi zbog obaveza reprezentacije.

Juče je Partizan ostao bez krilnog napadača Đorđa Ivanovića, koji se preselio u ljubljansku Olimpiju, ali istovremeno u Partizanovoj filijali Teleoptiku trenira nekadašnji krilni napadač crno-belih Nemanja Mihajlović.

On je završio saradnju sa holandskim Herenvenom, bio je i na pozajmici u poljskoj Arki i sada održava formu i čeka neki novi angažman do kraja prelaznog roka.

Telegraf prenosi da će u narednom periodu biti na oku Albertu Nađu, koji bi eventualno mogao da ga predloži Miloševiću kao potencinjalno pojačanje u prvom timu, ukoliko mu se trenutna forma Mihajlovića učini zanimljivom.

Navodno, sam fudbaler očekuje novi transfer u inostranstvu, ali ako bi usledio novi poziv Partizana, sigurno ne bi bio ravnodušan.

Sećate se koliko je pre pet godina Albert Nađ bio uporan da ga dovede, koliko je bio impresioniran njegovim kvalitetima i kolika je bila želja samog igrača da dođe u Humsku, pa je posle rastanka sa Radom pauzirao šest meseci kako bi konačno postao član Partizana.

I odmah po dolasku je pokazao da je pravo pojačanje, bio je najbolji igrač Partizana u drugoj polusezoni 2015/16, ali u narednoj, u kojoj je Partizan osvojio duplu krunu, pao je u senku Leonarda, koji je u tandemu sa Đurđevićem briljirao u to vreme.

U leto 2017. Mihajlović se preselio u Herenven, a Partizan je od tog transfera inkasirao 1.7 miliona evra.

Da li je na pomolu nova saradnja? Pre svega od Mihajlovića zavisi. Ako bi ponovo mogao da bude na nekadašnjem nivou, sigurno bi značio Partizanu, u suprotnom...