Crno-beli počeli pripreme, 17 igrača na prvoj prozivci Šćepanovića /FOTO/

Usled zauzetosti Štark Arene zbog situacije sa virusom Kovid 19, trener Vlado Šćepanović je prvu prozivku košarkaša Partizana NIS obavio u nekadašnjem domu crno-belih, Hali sportova na Novom Beogradu

FOTO: KK Partizan

Crno-beli su počeli priprema za sezonu 2020/21! Tačno u 10 časova, trener Partizana NIS, obavio je prvu prozivku u novobeogradskoj Hali sportova „Ranko Žeravica”, gde će „Parni valjak” trenirati do četvrtka, 20. avgusta, kada je u planu odlazak u Vrnjačku Banju, gde će biti obavljen bazični deo priprema.

Usled zauzetosti Štark Arene, zbog virusa Kovid 19, košarkaši Partizana su u novu sezonu ušli iz svog nekadašnjeg doma, a na prvom treninguse pojavilo 17 igrača: Kodi Miler-Mekintajer, Rade Zagorac, Markus Pejdž, Nemanja Dangubić, Nemanja Gordić, Stefan Janković, Ognjen Jaramaz, Brajan Angola, Novica Veličković, Nikola Janković, Rašon Tomas, Uroš Trifunović, Vilijam Mozli, Dušan Tanasković, Luka Tarlać, Nikola Radovanović i Lazar Stefanović.

Košarkaši Partizana treniraće u Beogradu do četvrtka, kada će otići u Vrnjačku Banju na desetodnevne pripreme. U zavisnosti od zdravstvenih okolnosti, crno-beli će zakazivati pripremne utakmice, a za sada, „Parni valjak” je potvrdio učešće na turniru u Sarajevu od 4. do 6. septembra.

Uz Partizan, na turniru će učestvovati i Igokea, francuski Metropolitans i Budućnost.