Milošević: Neki u timu pomislili da su nedodirljivi /VIDEO/

Milošević je na današnjoj 'onlajn' konferenciji za medije rekao da su svi igrači spremni za taj susret i da dug put na jug Srbije ne može da bude opravdanje.

FOTO: Star sport

- Sutra nas čeka teška utakmica, očigledno da na gostovanjima imamo problema. Imali smo celu nedelju da ispravimo i preciziramo neke stvari. Dobra vest je da su svi spremni za utakmicu, sa malom rezervom što se Lazara Markovića tiče, ali putovaće sa ekipom i videćemo koliko ćemo ga koristiti. Blizu je povratka na teren - rekao je Milošević.

Milošević je istakao da njegov tim zna šta ga očekuje i da je važno kako će se ekipa adaptirati na igru rivala, kao i da je važno da svih 90 minuta drže koncentraciju.

- U prošloj i pretprošloj utakmici u Surdulici smo imali pozitivan rezultat, komotnu utakmicu, pa smo primali golove u finišu i ulazili u problem. Mislim da će mnogo stvari više zavisiti od nas, kao i na svim utakmicama u našoj ligi. Na gostujućim terenima i protiv ekipa koje se brane u zoni imamo problem da rešimo utakmicu na vreme - rekao je Milošević, koji nije hteo da govori o startnoj postavi.

- Moraćete da čekajte sutrašnju utakmicu za sastav. Prošle godine se sastav Partizana znao pred svaki meč, to nam je na neki način napravilo problem. Neki su se osetili da su nedodirljivi. Ove godine moramo jasno da pokažemo da nema nedodirljivih. Igraće oni koji su spremni da ogovore na sve zahteve - zaključio je Milošević.

Utakmica 4. kola Superlige Srbije između Radnika i Partizana igra se u subotu od 19 sati.