Natho se vraća u tim, verovatno i kapiten! /SASTAV/

Partizan danas od 19:30h u Humskoj dočekuje Inđiju. Meč koji će da bude prava uvertira i priprema za četvrtak i start u kvlafikacijama za Ligu Evrope protiv letonskog RFS-a.

FOTO: Gettyimages

Napravio je trener Partizana rez u ekipi i prethodna dva meča su završena pobedama bez primljenog pogotka, tako da večeras protiv Inđije u Humskoj neće mnogo da menja sastav. Jedna prinudna promena je da će se umesto Sejdube Sume u startnoj postavi da se nađe Bibras Natho.

Izraelac nije igrao posle Novog Pazara, što je iz kluba objašnjeno zbog taktike, ali imaće sjajni vezista test pred evropski ispit protiv letonskog tima RFS. Postoje sanse da se do četvrtka oporavi Sejduba Suma i da svi aduti mogu na teren.

Spominjala se opcija da će prvi meč u novoj sezoni između stativa da zabeleži kapiten Vladimir Stojković, ali još nije “presečeno” i ne bi trebalo da bude iznenađenje ukoliko ponovo bude branio mladi Aleksandar Popović. Talentovani Denis Stojković se nameće kao rešenje za bonus igrača i imao je asistenciju protiv Radnika u Surdulici, a ostale uloge ostaju uglavnom standardne sa ciljem da se upiše treća uzastopna pobeda.

Mogući sastav Partizana: V. Stojković (Popović) – Lutovac, Vitas, Banjak, Brežančić – Zdjelar, Natho, Asano, Stevanović, D. Stojković (Šćekić) – Sadik.