Navijači Partizana u očaju, raspisali komični konkurs za novog desnog beka u Humskoj!

Nabavka po hitnom postupku...

FOTO: Twitter/Colovic86

Partizan
je, videlo se to i u dva startna kola u Superligi, u popriličnim problemima, pa navijačima ovog kluba nije lako pošto već zaostaju tri boda u trci za titulu sa večitim rivalom.

Ekipa još nije kompletirana, nedostaju joj kvalitetna pojačanja, a posle poraza od Novog Pazara stižu najave da će prvo biti rešeno goruće pitanje desnog beka.

Pojedinim duhovitim navijačima crno-belih nije manjkalo inspiracije da se našale sa trenutnom kadrovskom situacijom u timu Sava Miloševića, a jedan od njih je čak raspisao i konkurs, odnosno tender za novog bočnog defanzivca.

Nabavka po hitnom postupku - kako je naglašeno, a u konkursu su navedeni i uslovi koje kandidat treba da uspuni.

Dve zdrave noge, upućen bar jedan centaršut, da se ne boji lopte i da mu nisu bitne zarada i premije već dinamično okruženje i mogućnost napredovanja, neki su od uslova koje kandidat treba da ispuni.

S druge strane, nudi se okvirna zarada, stalna primanja (često tri i više golova), kao i iznenadni kontakti sa članovima drugih timova u naletu...

U svakom slučaju, zanimljiv način da se skrene pažnja na goruće pitanje u klubu, a podsetimo da se desni bek švajcarske Lozane Nikola Boranijašević (28) dovodio prethodnih dana u vezu sa prelaskom u Humsku.