Partizan igra u Novom Pazaru za drugu ligašku pobedu! /SASTAV/

Fudbaleri Partizana danas od 17 časova gostuju Novom Pazaru u meču 2. kola Superlige Srbije. Rotacija u timu crno-belih najveorvatnije neće da bude.

FOTO: FK Partizan

Neki treneri kao što je Savo Milošević neće lako da odsutanu od svog principa da ne tumbaju mnogo sastav ekipe od meča do meča. Jasno je da kormilar Partizana ne voli rotacije, a promene slede samo u slučaju povreda ili kartona i tako da će Partizan u Novom Pazaru da izađe sa igračima koji su pobedili Napredak.

U kombinaciji za tim nije povređeni Lazar Marković koji nastavlja lečenje kolena, a polako se na zahteve crno-belih navikava Maki Banjak i verovatno će da se nađe na klupi kao i vezista Denis Stojković, koji je od juče zvanično član kluba iz Humske, mada je od aprila sa ekipom u Zemunelu.

Prelomio je trener crno-belih da ponovo među stativama bude bonus igrač Aleksandar Popović, a da kapiten Vladimir Stojković sedi na klupi. Ovo je razlog da ne bude “tumbanja” u polju i drugi mladi igrač je već standardni Filip Stevanović. Svoju šansu sa klupe čekaće strelac u Kruševcu Nikola Čolić, kao jedan od “džokera” Lazar Pavlović i iskusni Aleksandar Šćekić.

Projetkovan sastav Partizana: Popović – Miletić, Ostojić, Vitas, Urošević – Zdjelar, Natho, Asano, Stevanović, Suma – Sadik.