Partizan na efektan način demantovao priče o transferima svojih košarkaša! /FOTO/

Crno-beli su efektnom porukom demantovali pisanja o novom transferu!

FOTO: KK Partizan NIS

Partizan nije želeo da reaguje na pisanja u medijima da će Markus Pejdž otići iz kluba, na osnovu neizmirenih obaveza.

Tragom priče, ipak smo došli do saznanja iz kluba da nema nikakvih osnova, da je Amerikanac iznenađen informacijom.

Dakle, Markus Pejdž ne može da izađe iz starog ugovora, potpisao je novi, na dve godine, stari mu je istekao ovog leta. Sjajni plej je pristao na produžetak saradnje, veruje da je njegova budućnost u Partizanu, a što je najvažnije, izmirena su mu sva dugovanja.

Tako da u čitavoj priči o 'reprizi Korija Voldena' nema nikakve istine, Pejdž će biti velika uzdanica Vlade Šćepanovića naredne sezone.

Partizan je na efektan način 'odgovorio' na informacije koje su se pojavile, naime na zvaničnom tviter nalogu su objavljeni brojevi košarkaša koji će nositi crno-beli dres naredne godine.Pored toga i predsednik Partizana Ostoja Mijailović reagovao je na natpise u medijima da je Crvena zvezda ušla u pregovore sa američkim bekom i članom Partizana, Markusom Pejdžom. Prvi čovek crno-belih je u izjavi za naš portal dematovao da Pejdž napušta klub iz Humske.

- Markus Pejdž je igrač Partizana do 2022. godine. Zarađene plate svim igračima koji su pod ugovorom su isplaćene za sezonu 2019-2020. Markus je prošao lekarske preglede kao i ostali igrači koji su se vratili u Srbiju. Pretpostavljam da se radi o još jednom medijskom spinu iz dobro poznate gradske kuhinje. Pažnja sa sukoba interesa se ne može izbeći na ovaj ili sličan način. Ona je od ključnog interesa za reputaciju i kvalitet regionalne košarke - odgovorio je predsednik Partizana pisanim putem.