Partizan ne putuje u Sarajevo – Duško Vujošević stiže u Beograd!

Košarkaši Partizana neće igrati na turniru u Sarajevu.

FOTO: Starsport

Zbog pandemije koronavirusa i potencijalnih problema oko ulaska i izlaska u zemlju, Partizan je odustao od puta u Bosnu i Hercegovinu.

Početak turnira bio je zakazan za 4. septembar i trajao bi dva dana.

Umesto turnira u Sarajevu, Partizan će prijateljske i pripremne utakmice igrati protiv rumunskog Kluža, koji sa klupe predvodi Duško Vujošević.

Protiv ekipe Kluža i legendarnog trenera crno-belih, Partizan će igrati 8. i 10. septembra.

Prethodno, po povratku sa priprema u Vrnjačkoj banji, ekipa Vlade Šćepanovića će u subotu odigrati pripremni meč sa Slogom u Kraljevu.

Snimak utakmice će biti emitovan na TV Partizan i objavljen na YouTube kanalu BC Partizan TV.

View this post on Instagram

Kako TV Partizan saznaje, zbog pandemije virusa Covid19 i potencijalnih problema oko izlaska i povratka u zemlju, @partizanbc je otkazao učešće na turniru u Sarajevu koji je trebalo da se igra 4.-6. septembra. Umesto toga, zakazani su mečevi 8. i 10. septembra u Beogradu sa Klužom, u kojem radi legendarni bivši trener crno-belih Duško Vujošević. Prethodno, po povratku sa priprema u Vrnjačkoj banji, ekipa Vlade Šćepanovića će u subotu odigrati pripremni meč sa Slogom u Kraljevu. Snimak utakmice će biti emitovan na TV Partizan i objavljen na YouTube kanalu BC Partizan TV. Gledajte TV Partizan! IPTV (321), Supernova (111), Pošta Net (278), Orion Telekom (310), Crnogorski Telekom (116), MTEL Republika Srpska (139) #partizan #partizanbelgrade #kkpartizan #grobari #partizanovci  #tvpartizan #bcpartizantv #partizanbc #bcpartizan #rkpartizan #jsdpartizan #vkpartizan #okpartizan #fkpartizan #fcpartizan #pfc

A post shared by TV Partizan (@tvpartizan.official) on