Partizan oslabljen pred RFS, ništa od povratka na teren!

Neprijatan bol i otok koji se konstantno vraća iznad kolena odložili povratak fudbalera na teren.

FOTO: FK Partizan

Povratak Lazara Markovića u tim Partizana bio je projektovan za minulu prvenstvenu utakmicu sa Inđijom, ali kako vezista još uvek nije uspeo da se izbori sa povredom koju je zaradio još na meču sa Napretkom, neće ga, gotovo sigurno, biti ni u sastavu na prvom evropskom meču u sezoni sa letonskim RFS, koji se igra u četvrtak od 21.00 čas na stadionu u Humsloj.

Marković je minulih dana bio povrgnut terapijama (takozvano punktiranje), pokušavao i da trenira, ali je povreda takve prirode da se otok iznad kolena i neprijatan bol uvek vraćao.

Otuda je i stručni štab Partizana odlučio da ne rizikuje sa Markovićem dok se potpuno ne oporavi, jer je posle dugo vremena veoma dobro odradio pripreme i početkom sezone nagovestio da bi mogao da bude veliko pojačanje za tim u tekućoj sezoni.

Podsetimo, Marković je povredu zaradio u 1. kolu Superlige, pošto je na početku drugog poluvremena, na meču u Kruševcu, uspeo da postigne gol, ali se tom prilikom sudario sa golmanom Napretka Mladenom Živkovićem.

Od siline udarca nesrećnom Živkoviću je polomljena noga, a Marković je zadobio kontuziju i hematom iznad kolena, sa kojim muku muči već nekoliko sedmica.