Pejdž: Možemo da se borimo za trofeje! /VIDEO/

Kao i svake nove sezone, pa tako i ove, Partizanova košarkaška javnost mnogo očekuje od legionara koji oblače crno-beli dres.

FOTO: KK Partizan NIS

Jedan od njih je Markus Pejdž, koji može da se nazove i starosedeocem s obzirom na to da će mu ovo biti treća godina u beogradskom klubu.

- Znam da nije tipično za Amerikanca da ostane u jednom klubu više sezona. Uvek sam gledao koja je najbolja opcija za mene i moju porodicu, a Partizan definitivno to jeste. Osećam se prijatno ovde. Zavoleo sam ovo mesto i ljude i srećan sam što ostajem - rekao je Pejdž za klupsku televiziju.

Usled pandemije kovida 19, Partizan je odlučio da bazične pripreme za narednu sezonu odradi na domaćem terenu u Vrnjačkoj Banji.

- Lepo mesto sa divnim ljudima. Partizan ima mnogo navijača ovde koji nam pružaju podršku. Odlazak iz grada nam je omogućio da se fokusiramo na trening i brže porastemo kao tim.

Ambicije i ciljevi u klubu Partizanovog renomea su uvek jasne.

- Većina igrača je ostala od prošle sezone. Mislim da treba da očekujemo velike stvari. Uveren sam da opet možemo da budemo na vrhu tabele i borimo se za trofeje - zaključio je Pejdž.