Stevanović: Ovde nikada nije dosadno, Partizan je velika životna i fudbalska škola!

Nemanja Stevanović vratio se u Partizan.

FOTO: FK Partizan

U razgovoru za klupski sajt, 28-godišnji golman se osvrnuo na period u klubu iz Humske.

- U Partizanu sam već četiri godine i slobodno mogu reći shodno onome što sam doživeo i prošao da je to kao nečijih petnaest života i karijera. Bilo je tu svega, uspeha, padova, pozajmica, vraćanja, nepravdi, razočarenja, pobeda i tako u krug. Ovde nikada nije dosadno. Partizan je velika životna i fudbalska škola - rekao je Stevanović za klupski sajt.

Nekadašnji golman Čukaričkog je priznao da je želeo da se okuša u inostranstvu, ali da je odlučio da pomogne voljenom klubu, pa je potpisao dvogodišnji ugovor.

- Produžio sam ugovor, ali je istina da sam želeo da se okušam u inostranstvu. Imao sam interesovanja iz Turske, ali se neke stvari nisu poklopile. Nisam više mogao da čekam ni zbog sebe, ni zbog Partizana. Sada sam u Partizanu, dajem se 110% na svakom treningu i utakmici, kao što sam uvek i davao, pa ćemo videti kako će se odvijati sezona. Tu sam uvek da pomognem klubu na najbolji mogući način.

Stevanović je za Partizan do sada upisao 16 nastupa, ali je uvek dobro obavljao posao kada je dobijao priliku.

- Kad god sam u Partizanu dobio priliku da nekoga odmenim dobro sam odradio posao. Za to moraš da si uvek dobro fizički, a i mentalno spreman. To zaista ne može svako, da ne braniš par meseci i da potom važne utakmice odbraniš dobro kao da si branio u kontinuitetu.

Na golu Partizana od početka sezone je mladi golman Aleksandar Popović. Stevanović ga je pohvalio i naglasio da treba da nastavi da radi.

- Pop je mlad , talentovan golman. Na njemu je da radi, trenira i da opravda ukazano poverenje - dodao je Nemanja Stevanović.