Uroš Vitas: Isti penal kao nad Mitrom protiv Švajcaraca!

Penal za Partizan grčko-rimskim stilom...

FOTO: FK Partizan

Uroš Vitas, štoper Partizana nad kojim je napravljen penal u meču sa Napretkom, dan kasnije tvrdi da je sudija doneo ispravnu odluku.

Pobeda Partizana u Kruševcu podigla je mnogo prašine, prva se oglasila Crvena zvezda, usledio je odgovor iz Humske, a sada se oglasio i glavni akter Uroš Vitas.

- Niti želim da komentarišem suđenje, niti me lično zanima taj način komunikacije. Svako ko zna fudbal video je da je penal bio čist kao suza. Neko bi rekao da me je vukao, ja bih pre rekao, grčko-rimski stil, ali nevazno.. Snimak sve govori - rekao je Vitas, koji je ovu situaciju uporedio sa čuvenom sa Mundijala 2018, kada je naša reprezentacija oštećena nesviranjem najstrože kazne.

- Recimo, nešto slično je bilo na utakmici Srbija – Švajcarska kad nam nije ništa svirano...Ovde je javnost bila nepodeljena da li smo oštećeni. S tim što je Mitrović čak stavio ruku na odbrambenog Švajcarca, a ja nisam.. Čisto je sve - uvereva Vitas.

Za one koji se ne sećaju, podsećamo na čuveni trenutak koji je verovatno poslao našu reprezentaciju sa Mundijala, kada nas je Feliks Brih oštetio u ovoj situaciji, a sami procenite da li je ista kao ona od juče u Kruševcu.