Bomba u Humskoj: Partizan hoće da vrati Miloša Jojića!

Klub i fudbaler su već uspostavili kontakt, čeka se odluka Bašekšehira, sa kojim vezista ima ugovor do sledećeg leta.

FOTO: MN Press

Buran dan u Humskoj je počeo ostavkom Sava Miloševića i imenovanjem Aleksandra Stanojevića na mesto šefa stručnog štaba, a završava se nagoveštajem o mogućem velikom pojačanju u igračkom kadru. Klub iz Humske se nameračio da vrati još jedno svoje dete - Miloša Jojića (28) i već uveliko radi na tome, saznaje Telegraf!

Operacija nije i neće biti nimalo laka, jer Jojić ima važeći ugovor sa Bašakšehirom još godinu dana i veoma visoka primanja od preko milion evra, samo na konto plate. Međutim, turski klub u minule dve sezone gotovo da nije računao na srpskog internacionalca, koji je ili grejao klupu ili je, pak, kao minule zime prosleđen na pozajmicu u austrijski Volfzberger.

Otuda su čelnici Partizana, preciznije ljudi zaduženi za sportski sektor na čelu sa Ivicom Ilevim, kontaktirali Jojića nekoliko puta i predočili mu mogućnost da se vrati u klub u kome je ponikao i stasao kao igrač.

U prvi mah ta opcija nije bila realna, međutim, vremenom su kockice počele da se slažu i povratak veziste je postao i te kako izvodljiva mogućnost. S tim što će Jojić, koji se pre tri dana vratio u Tursku i javio na početak priprema kluba, morati da razgovara i sačeka (baš kao i Partizan) konačnu odluku Turaka.