„Da volim crno-bele, ponosno kažem svima...” Pučisti kupili 1000 kartica „Vera i vernost” /FOTO/

Ostoja Mijailović se zahvaljuje navijačima.

kk partizan wiki  kk partizan vesti  kk partizan telegraf  kk partizan roster  kk partizan pojacanja  kk partizan net  kk partizan espreso  kk partizan shop
FOTO: KK Partizan

Širok odjek imala je Partizanova akcija „Vera i vernost“. Ideju crno-belih da u prodaju puste personalizovane karte za utakmice košarkaškog kluba navijači su prepoznali kao sjajnu i već prvog dana odlučili da pomognu klubu iz Humske 1.

Okruglo 1.000 kartica „Vera i vernost“ kupila je Fondacija „Pučisti 2012“. Iako zvanična prodaja za Nivo 400 počinje tek 5. oktobra, „Pučisti“ su ovog petka uplatili novac sa željom da podrže akciju i ličnim primerom ukažu Grobarima širom planete šta podrazumeva privrženost klubu.

- Hvala na velikoj pomoći. KK Partizan će ovo znati i te kako da ceni - oglasio se Ostoja Mijailović, predsednik Parnog valjka.

Podsetimo, spaka kartica imaće mesto u Štark areni i ujedno će biti rezervacija sezonske karte, u trenutku kada prodaja tokom sezone bude moguća, odnosno kad virus korona popusti, a navijači se vrate na tribine.

Uz pružanje podrške crno-belima vlasnici kartice koja simbolizuje veru u crno-beli tim i vernost košarkašima Partizana, dobijaju i sledeće benefite:

- Popust u zvaničnoj prodavnici KK Partizan (od 10% do 20% tokom sezone 2020/21)

- Rezervaciju svog mesta u Areni. Pritom, u slučaju mogućnosti da se ulaznice ipak prodaju tokom sezone, vlasnik kartice ima pravo preče kupovine i cena karte mu se umanjuje za već uplaćeni iznos. Dodatnih 5% popusta prilikom kupovine sezonske karte.

Cene kartica „Vera i vernost” po sektorima:

Tribina, NIVO 400: 500 dinara
Tribina, NIVO 200: 1.500 dinara
Parter: 3.000 dinara
Standard 2: 3.000 dinara
Standard 1: 6.000 dinara
Superior: 18.000 dinara
Premium: 20.000 dinara
Court Seat II red: 60.000 dinara
Court Seat I red: 75.000 dinara